ExquisEat

“Si pensem en cada arròs, cada suquet o cada peix que cuinem, no podem deixar de pensar en l’excel·lència. Salpebrar és allò que fem cada dia sense pensar, però que forma part d’aquest procés d’idoneïtat que tots busquem contínuament. És per aquest motiu que, com la sal i el pebre, han d’estar presents en cada cosa que fem. I aquest nou projecte en el qual ens endinsem no podia ser menys. Pare i filla hem trobat l’equilibri perfecte per posar a bullir aquest espai on hi pot passar de tot. I hem trobat la recepta final. El tàndem perfecte: com la sal i el pebre”.

carrer de Santa Magdalena, 9, 08012, Barcelona

https://www.lexquiseat.com/

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TEL: 619 425 328

logo pie

 

AMB EL SUPORT:

logo ajlogo genevendadir

MERCAT DE LA TERRA

Què és?
Productors

BARCELONA SLOWFOOD

Qui som
Notícies
Contacte