Des de l’Ajuntament de Barcelona i en el marc de Barcelona com a capital mundial de l'alimentació sostenible, s’ha creat el Menú de les Estacions gràcies a la col·laboració d’administracions i entitats dels sectors de la restauració, l’alimentació i el disseny, com Slow Food Barcelona
La nostra entitat col·labora amb aquesta acció implicant a restaurants de la Slow Food Guide, a més de diferents restaurants que treballen el producte de proximitat i de temporada en el territori metropolità. Els restaurants adherits a aquest projecte ofereixen en les seves cartes i menús plats variats que segueixen els principis d'una alimentació sostenible, saludable i de temporada, ja sigui introduint alguna de les receptes que es proposen, adaptant-les a l'estil del restaurant o introduint alguns dels productes de temporada als seus plats.
Durant aquests mesos, estarà vigent el Menú de Primavera, a través del que els restaurants oferiran diferents propostes gastronòmiques amb Cirera, Musclo, Pèsol, Espàrrec, Fava, Maduixot, Sardina, Remolatxai Taronja
La capitalitat és una oportunitat per promocionar la restauració de Barcelona i enfortir-la en aquests moments difícils provocats per la pandèmia de covid-19. A la vegada, els restaurants són uns dels principals aliats per promoure una alimentació sana i sostenible entre la ciutadania.
Reserva-hi taula i gaudeix-ne! Aquí podeu conèixer tots el restaurants vinculats a aquesta acció