Slow Food Guide

Què és la Barcelona Slow Food Guide

Barcelona Slow Food Guide

La Barcelona Slow Food Guide 2021/2022 torna carregada d’optimisme, portadora, com sempre, d’un missatge inequívoc: la restauració del futur serà sostenible o no serà.

Hem explorat pam a pam per a vosaltres la ciutat i la seva perifèria (i, en alguns casos, hem anat una mica més enllà) i hem trobat aquests locals, tots, si més no, amb una mica d’ànima slow, des dels guardians de la tradició fins als defensors integrals de la sostenibilitat.

Són 101 i n’hi ha una mica de tot: restaurants guardonats, bars de tapes, gastrobars, tavernes, xiringuitos de platja, gelateries, pizzeries... una diversitat que demostra un cop més la resiliència i la tenacitat dels restauradors barcelonins.

I entre aquests 101 n’hem escollit 25, els «ninja» de la sostenibilitat, i els hem premiat amb el cargol, símbol històric del nostre moviment, nascut en contraposició al fast food i a tot el que representa una gastronomia poc sostenible per al planeta i per a la gent.

Feu-li un ull amb calma i conegueu els «nostres» restauradors: sabran acollir-vos, mimar-vos i explicar-vos un territori meravellós i ple de biodiversitat que tots plegats hem de defensar.

La podeu trobar a Altaïr Llibreria o demanant la publicació a la vostra llibreria de confiança

Edició 2019

Edició 2020

logo pie

 

AMB EL SUPORT:

logo ajlogo genevendadir

MERCAT DE LA TERRA

Què és?
Productors

BARCELONA SLOWFOOD

Qui som
Notícies
Contacte