Notícies

Slow Food promou els aliments bons, nets i justos

Des de l’Ajuntament de Barcelona i en el marc de Barcelona com a capital mundial de l'alimentació sostenible, s’ha creat el Menú de les Estacions gràcies a la col·laboració d’administracions i entitats dels sectors de la restauració, l’alimentació i el disseny, com Slow Food Barcelona

Barcelona, aquest 2021 serà la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible. La ciutat és reconeguda internacionalment com a creadora d’un discurs alimentari propi, un territori de canvi i innovació gastronòmica constant al voltant de l’alimentació, una xarxa emblemàtica de 42 mercats municipals i un teixit agroecològic compromès.

Han passat més de 5 anys amb el format setmanal en que el Mercat de la Terra s'ha consolidat i és la referència dels Mercats de Pages de Barcelona. No queda lluny el 13 de juny de 2015: després d'anys volent fer arribar aquest Mercat a Barcelona, Slow Food Barcelona va aconseguir el seu objectiu: crear el primer Mercat de la Terra de Barcelona.

"El que és de la terra que torni a ella. Transformant les teves restes orgàniques de la llar en abonament". Així és presenta l'equip de Abono Km0, un dels projectes que s'ha incorporat al format setmanal del Mercat de la Terra els darrers mesos. La seva manera d'entendre l'economia circular al barri és única.

Ens hem organitzat amb els nostres productors perquè durant el mes d'agost continueu consumint els seus aliments bons, nets justos i locals. La petita pagesia ens proveeix aliments sans i de qualitat!

Dissabte 8 de febrer inaugurem les Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra de Poble Sec. Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc d'aquest Mercat que s'organitza al Parc de les Tres Xemeneies de Barcelona.

L’1 de febrer es va organitzar al Mercat de la Terra la presentació de la segona edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, amb una gran assistència de públic, tant a la presentació de la guia, com a la resta del Mercat.

L’1 de febrer s’organitzarà al Mercat de la Terra la presentació de la segona edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, en un acte que comptarà amb Pere Carrió, Marc Ribas, Xavier Pellicer, Benoît Valée i Josep Sucarrats. Un dia per gaudir també de la gastronomia #SlowFood, dels tallers sobre sostenibilitat i dels productors habituals del Mercat.

logo pie

 

AMB EL SUPORT:

logo ajlogo genevendadir

MERCAT DE LA TERRA

Què és?
Productors

BARCELONA SLOWFOOD

Qui som
Notícies
Contacte