Notícies

Slow Food promou els aliments bons, nets i justos

Del 29 al 31 d’octubre, a La Rambla Santa Mònica de Barcelona, podreu gaudir de Terra i Gust, una fira amb 16 restaurants que aposten per la gastronomia sostenible, un mercat de petits productors Slow Food, espai BBF amb cerveses artesanes de proximitat, xerrades i ShowCooking, amb la sostenibilitat com a eix central de l’activitat.

AMB lidera un espai al Gastronòmic Fòrum amb la col·laboració d’Slow Food Barcelona. Amb més de 20 anys d’història, el Gastronòmic Fòrum Barcelona, es presenta per contribuir a la recuperació del sector i difondre els valors de l’Alimentació Sostenible.

El 19 d’octubre, a les 11 h., es presentarà la tercera edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, en un any en què Barcelona és Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.

Des de l’Ajuntament de Barcelona i en el marc de Barcelona com a capital mundial de l'alimentació sostenible, s’ha creat el Menú de les Estacions gràcies a la col·laboració d’administracions i entitats dels sectors de la restauració, l’alimentació i el disseny, com Slow Food Barcelona

Barcelona, aquest 2021 serà la Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible. La ciutat és reconeguda internacionalment com a creadora d’un discurs alimentari propi, un territori de canvi i innovació gastronòmica constant al voltant de l’alimentació, una xarxa emblemàtica de 42 mercats municipals i un teixit agroecològic compromès.

Han passat més de 5 anys amb el format setmanal en que el Mercat de la Terra s'ha consolidat i és la referència dels Mercats de Pages de Barcelona. No queda lluny el 13 de juny de 2015: després d'anys volent fer arribar aquest Mercat a Barcelona, Slow Food Barcelona va aconseguir el seu objectiu: crear el primer Mercat de la Terra de Barcelona.

"El que és de la terra que torni a ella. Transformant les teves restes orgàniques de la llar en abonament". Així és presenta l'equip de Abono Km0, un dels projectes que s'ha incorporat al format setmanal del Mercat de la Terra els darrers mesos. La seva manera d'entendre l'economia circular al barri és única.

Ens hem organitzat amb els nostres productors perquè durant el mes d'agost continueu consumint els seus aliments bons, nets justos i locals. La petita pagesia ens proveeix aliments sans i de qualitat!

logo pie

 

AMB EL SUPORT:

logo ajlogo genevendadir

MERCAT DE LA TERRA

Què és?
Productors

BARCELONA SLOWFOOD

Qui som
Notícies
Contacte