Notícies

Notícies Slow Food Barcelona

Dissabte 8 de febrer inaugurem les Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra de Poble Sec. Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc d'aquest Mercat que s'organitza al Parc de les Tres Xemeneies de Barcelona.

L’1 de febrer es va organitzar al Mercat de la Terra la presentació de la segona edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, amb una gran assistència de públic, tant a la presentació de la guia, com a la resta del Mercat, que estrenava distribució de productors en espai per fer del Parc de les Tres Xemeneies un dels cors del barri de Poble Sec

L’1 de febrer s’organitzarà al Mercat de la Terra la presentació de la segona edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, en un acte que comptarà amb Pere Carrió, Marc Ribas, Xavier Pellicer, Benoît Valée i Josep Sucarrats. Un dia per gaudir també de la gastronomia #SlowFood, dels tallers sobre sostenibilitat i dels productors habituals del Mercat.

El 20 de novembre es presentarà la segona edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, en un acte que comptarà amb el Pep Nogué i la Xènia Roset de mestres de cerimònia.

El dissabte 7 de setembre comença la nova temporada del Mercat de la Terra, la iniciativa de Slow Food Barcelona d’un mercat de productors de proximitat i de qualitat amb una suculenta proposta: peix a la brasa!

S’apropa l’estiu, pugen les temperatures i Slow Food Barcelona, organitzador del Mercat, trasllada la trobada setmanal de productors als dimarts de juny i juliol, entre les 17.30h i les 22h.

💥 Tornem als Mercats de la Terra temàtics, plens de primavera i molt arròs pel mes de maig! Serà un mes perquè podeu gaudir al Parc de les Tres Xemeneies (Poble Sec) i pl. Bacardí (Horta) de la millor gastronomia i una música de primera.

Durant el proper Mercat de la Terra del 22 de desembre, els productors del Mercat de la Terra ofereixen verdures, formatges, embotits, vins, mels, i un llarg etcètera de matèria primera ecològica i de proximitat.