Notícies

Slow Food promou els aliments bons, nets i justos

El 20 de novembre es presentarà la segona edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, en un acte que comptarà amb el Pep Nogué i la Xènia Roset de mestres de cerimònia.

El dissabte 7 de setembre comença la nova temporada del Mercat de la Terra, la iniciativa de Slow Food Barcelona d’un mercat de productors de proximitat i de qualitat amb una suculenta proposta: peix a la brasa!

S’apropa l’estiu, pugen les temperatures i Slow Food Barcelona, organitzador del Mercat, trasllada la trobada setmanal de productors als dimarts de juny i juliol, entre les 17.30h i les 22h.

? Tornem als Mercats de la Terra temàtics, plens de primavera i molt arròs pel mes de maig! Serà un mes perquè podeu gaudir al Parc de les Tres Xemeneies (Poble Sec) i pl. Bacardí (Horta) de la millor gastronomia i una música de primera.

Durant el proper Mercat de la Terra del 22 de desembre, els productors del Mercat de la Terra ofereixen verdures, formatges, embotits, vins, mels, i un llarg etcètera de matèria primera ecològica i de proximitat.

Carlo Petrini encoratja als restauradors a continuar la seva feina per una gastronomia compromesa amb el territori. Paolo Casagrande, Xavier Pellicer, Artur Martínez i Rafa Peña, entre els restauradors que han participat a l’acte.

logo pie

 

AMB EL SUPORT:

logo ajlogo genevendadir

MERCAT DE LA TERRA

Què és?
Productors

BARCELONA SLOWFOOD

Qui som
Notícies
Contacte