Notícies

Slow Food promou els aliments bons, nets i justos

L’1 de febrer s’organitzarà al Mercat de la Terra la presentació de la segona edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, en un acte que comptarà amb Pere Carrió, Marc Ribas, Xavier Pellicer, Benoît Valée i Josep Sucarrats. Un dia per gaudir també de la gastronomia #SlowFood, dels tallers sobre sostenibilitat i dels productors habituals del Mercat.

El 19 d’octubre, a les 11 h., es presentarà la tercera edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, en un any en què Barcelona és Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.

El dissabte 7 de setembre comença la nova temporada del Mercat de la Terra, la iniciativa de Slow Food Barcelona d’un mercat de productors de proximitat i de qualitat amb una suculenta proposta: peix a la brasa!

S’apropa l’estiu, pugen les temperatures i Slow Food Barcelona, organitzador del Mercat, trasllada la trobada setmanal de productors als dimarts de juny i juliol, entre les 17.30h i les 22h.

? Tornem als Mercats de la Terra temàtics, plens de primavera i molt arròs pel mes de maig! Serà un mes perquè podeu gaudir al Parc de les Tres Xemeneies (Poble Sec) i pl. Bacardí (Horta) de la millor gastronomia i una música de primera.

Durant el proper Mercat de la Terra del 22 de desembre, els productors del Mercat de la Terra ofereixen verdures, formatges, embotits, vins, mels, i un llarg etcètera de matèria primera ecològica i de proximitat.

Carlo Petrini encoratja als restauradors a continuar la seva feina per una gastronomia compromesa amb el territori. Paolo Casagrande, Xavier Pellicer, Artur Martínez i Rafa Peña, entre els restauradors que han participat a l’acte.

logo pie

 

AMB EL SUPORT:

logo ajlogo genevendadir

MERCAT DE LA TERRA

Què és?
Productors