L’1 de febrer s’organitzarà al Mercat de la Terra la presentació de la segona edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, en un acte que comptarà amb Pere Carrió, Marc Ribas, Xavier Pellicer, Benoît Valée i Josep Sucarrats. Un dia per gaudir també de la gastronomia #SlowFood, dels tallers sobre sostenibilitat i dels productors habituals del Mercat.
El 20 de novembre s’ha presentat al Fòrum Gastronòmic la segona edició de la guia de restaurants i locals de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona.
El 19 d’octubre, a les 11 h., es presentarà la tercera edició de la guia d’establiments de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona, en un any en què Barcelona és Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible.
El dissabte 7 de setembre comença la nova temporada del Mercat de la Terra, la iniciativa de Slow Food Barcelona d’un mercat de productors de proximitat i de qualitat amb una suculenta proposta: peix a la brasa!
S’apropa l’estiu, pugen les temperatures i Slow Food Barcelona, organitzador del Mercat, trasllada la trobada setmanal de productors als dimarts de juny i juliol, entre les 17.30h i les 22h.
? Tornem als Mercats de la Terra temàtics, plens de primavera i molt arròs pel mes de maig! Serà un mes perquè podeu gaudir al Parc de les Tres Xemeneies (Poble Sec) i pl. Bacardí (Horta) de la millor gastronomia i una música de primera.
Durant el proper Mercat de la Terra del 22 de desembre, els productors del Mercat de la Terra ofereixen verdures, formatges, embotits, vins, mels, i un llarg etcètera de matèria primera ecològica i de proximitat.
El proper dissabte 15 de Desembre Slow Food Barcelona celebrarem la inauguració del segon Mercat de la Terra de la ciutat, aquest cop a la Plaça de Bacardí al Barri d’Horta de Barcelona.
Carlo Petrini encoratja als restauradors a continuar la seva feina per una gastronomia compromesa amb el territori. Paolo Casagrande, Xavier Pellicer, Artur Martínez i Rafa Peña, entre els restauradors que han participat a l’acte.
El 12 de novembre es presenta a Can Comas, amb Marc Ribas i Carme Gasull de mestres de cerimònia, la primera edició de la guia de restaurants i comerços de proximitat que impulsa Slow Food Barcelona.
Més notícies
AMB EL SUPORT:
MERCAT DE LA TERRA
LA BARCELONA SLOW FOOD
BOTIGA I CURSOS
BARCELONA SLOWFOOD