“Els productes i els seus productors són els que donen sentit als nostres plats. La feina de la cuina és seleccionar els millors productes segons la temporada i tractar-los amb cura i respecte perquè, un cop al plat, puguem assaborir els gustos de tota la vida.
Al capdavant de la cuina hi tenim la Núria Lucas, una xef jove però amb una llarga experiència darrere els fogons. La seva formació a l’Escola d’Hostaleria de Sitges i a l’Escola de cuina Hoffman de Barcelona li van donar les bases d’un coneixement que ha perfeccionat amb el treball a diferents restaurants, entre d’altres el Restaurant Negrefum on es va estrenar com a cap de cuina.
La passió de la Núria per la cuina s’acompanya d’una passió pels petits productors, a qui li agrada tractar personalment per establir una relació de confiança que li permet conèixer de primera mà el producte amb què treballa, per això la seva relació amb Slow Food no és casual. A part d’observar els principis del moviment Slow Food des de fa anys, la Núria Lucas va portar a Vilanova i la Geltrú el primer restaurant Km0 de la ciutat”.
carrer del Comerç, 2, 1r pis, 08800, Vilanova i la Geltrú
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
TEL: 938 143 302