“Un ambient distingit i modern on gaudir d’un tracte acurat i una cuina actual. Oferim una cuina on la matèria prima és eix central i on, tractant-la amb tot el respecte, trobem formes originals i divertides on trobar el sentit del gaudir menjant.
La nostra cuina es troba plenament identificada amb la realitat del Vallès i intentem introduir els màxims productes de proximitat, a més de formar part del Col·lectiu de Cuina Vallès som membres del Projecte de Parc a taula i de la Marca Cuina Catalana. El Restaurant es troba reconegut a la prestigiosa Guia Michelin amb la distinció Bib Gourmand, que premia les millors taules al millor preu (inferior a 35 € a la carta), des de l’any 2.014.
El Restaurant El Cel de les Oques ofereix als seus clients una variada i amplia carta de vins on trobar suggeriments diferents i atractives, nacionals i internacionals fruit de l’esforç de la nostra sommelier Imma Puigmitjà. Una proposta sempre adequades a la Carta que varia segons temporada”.